06:31 AM, Marti, 27 Septembrie 2016                   Harta site     Dictionar de termeni   
Tamplarie PVC Globond Romania
 

Balustrade din aluminiu, sticla


Ce trebuie sa stiti despre balustrade
Balustrada este un element architectural care are rol protectiv si estetic. Ea poate fi realizata din diferite materiale (lemn, metal sau alte material dure) si poate fi de diferite forme.

Un stil unic pentru casa dumneavoastra este intregit de prezenta unei balustrade bine confectionate, care poate, in functie de obiective, sa puna in evidenta casa, sa intregeasca designul locuitei sau sa produca o modificare de stil.

Balustrada se preteaza la diverse suprafete si poate fi utilizata in toate domeniile:
  • case particulare
  • spatii comerciale
  • spatii publice
  • birouri
  • hale industrial etc
Balustradele sunt montate fie la interior, ca si mana curenta, fie la exterior pentru a delimita balconul sau terasa. Schitele de montaj sunt personalizate pentru fiecare proiect in parte, in functie de locatie, arhitectura, design si preferintele dumneavoatra.

Noi va oferim balustrade din aluminiu sau sticla, create si personalizate pentru a fi in concordanat cu cele mai inalte standarde estetice, dar si de durabilitate.

Folosind balustradele noastre, casa dumneavoastra va castiga in stil, eleganta si personalitate. In acelasi timp, balustradele noastre va garanteaza protectie si siguranta in utilizare.

Materialele de calitate folosite duc la o durata de folosinta maxima si la o intretinere usoara.


Balustrada de aluminiu
Balustradele de aluminiu sunt perfect adapatate evolutiei pietii. Acestea se instaleaza usor si confera caminului un aspect modern. Ele permit numeroase configuratii care sa implice bare orizontale traditionale, bare verticale, panouri de protectie si se preteaza la orice stil de arhitectura.

Balustradele de aluminiu sunt usor de montat si au obtinut rezultate excelente la incercari de rezistenta, certificate de institutele de control tehnic.

Gama de culori pentru balustradele de aluminiu include auriu, argintiu si bronz si pot fi lucioase sau mate.

Daca va doriti balustrade practice care sa isi mentina calitatea si frumusetea indiferent de factorii externi, optati pentru balustradele de aluminiu.


Balustradele din sticla
Daca va doriti un camin care sa pastreze un sentiment de libertate si de spatiu deschis, solutia pentru dumneavoastra este reprezentata de balustradele din sticla.

Sticla poate fi plana sau curba si poate avea modele diferite, poate fi clara sau mata, poate avea multiple culori si modele. Pe scurt, balustrade de sticla este pretabila la schimbari si influente, astfel incat sa definitiveze aspectul casei dumneavoastra sau sa il imbogateasca.

Daca va doriti un aspect elegant, care sa mareasca optic spatial, alegeti balustrada de sticla.


Galerie imagini


   
 
Copyright 2011 Globond Romania - All Rights Reserved